Emlak Konut'un Anadolu'daki dört projesinde kampanya!
Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen dört Anadolu projesinde kampanya başladı. Emlak Konut'un başlattığı kampanya Başkent Emlak Konutları, Niğde Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları ve Gebze Emlak Konutları 3 projelerinde geçerli olacak. Kampanya kapsamında dört Anadolu projesinde bulunan konutlarda yüzde 5 peşinat ve 240 aya varan vade imkanı bulunuyor. Ayrıca konut alıcılarına taksitini seç ödemeni belirle kampanyası da yer alıyor.

Başkent Emlak Konutları
202 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Başkent Emlak Konutları projesinde 1504 bağımsız birimde 1478 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nda 2 adet kapalı havuz, 2 adet kapalı çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, çeşitli hobi alanları, süs havuzları, oturma alanları, 2 adet fitness alanı ile birlikte farklı etkinliklerin yapılacağı stüdyolar, buhar odası, sauna gibi alanların da içinde yer aldığı kapsamlı bir sosyal merkez de bulunuyor. Başkent Emlak Konutları detaylı bilgi için tıklayınız.



Niğde Emlak Konutları
16 adet ticari ünitenin bulunduğu Niğde Emlak Konutları projesinde 349 adet konut bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 konut tiplerin bulunduğu Niğde Emlak Konutları'nda direlerin büyüklükleri ne 82,32 metrekare ila 136,48 metrekare arasında değişiyor. Niğde Emlak Konutları detaylı bilgi için tıklayınız.



Nevşehir Emlak Konutları
29 bin 541 metrekare arsa alanına sahip olan Nevşehir Emlak Konutları projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Kat yüksekliği 9 ile 13 arasında değişen projede tüm dairelerin, açık ve kapalı olmak üzere, balkonu bulunuyor. Nevşehir Emlak Konutları detaylı bilgi için tıklayınız.



Gebze Emlak Konutları 3. Etap

2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi 37 blok şeklinde tasarlanıyor. Gebze Emlak Konutları 3. Etap detaylı bilgi için tıklayınız.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181