Emlak Konut'un tarihi kampanyasında son gün 31 Aralık!
15 Temmuz hain darbe girişiminin konut sektörüne olan olumsuz etkisini azaltmak için Emlak Konut GYO tarihi bir kampanya başlatmıştı. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı sunuldu. 1 Ağustos itibari ile başlayan Emlak Konut kampanyasına GYODER üyeleri de destek vermişti. 

Konut piyasasını hareketlendiren kampanya ile 25 günde 2 bin 200 konut satıldı. 1 ay ile sınırlandırılan bu dev kampanyanın uzayıp uzamayacağı ise merak konusu oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Emlak Konut, kampanya süresinin 4 ay daha uzatılmasına 31 Aralık'ın son gün olmasına karar verdi. Ancak stoklarla sınırlı olan Emlak Konut fırsatında stoklarını tüketen yüklenici firmalar kampanya kapsamında tekrar satış yapamayacaklar.

Emlak Konut GYO'nun kampanya sürecini uzatması ile GYODER'de de hareketlilik başladı. Üye görüşmelerinin ardından nihai kararın açıklanması bekleniyor.

Emlak Konut kampanyası ile satışa devam eden projeler;
 Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent Emlak Konutları dükkânlar, Bahçekent Emlak Konutları Ofisler, Bahçekent Flora, Başakşehir Emlak Konutları dükkânlar, Başakşehir Merkez Çarşı, Bulvar İstanbul, Emlak Konut Körfezkent dükkânlar, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidakule Ataşehir dükkânlar, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1-2, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent.

Emlak Konut'un piyasayı hareketlendimek üzere yaptığı bir diğer kampanya da geçmişe dönük borcu olanlara tanınan yüzde 20 indirimle borç kapatma. Şirket bu kampanyanın süresini de 1 ay uzatarak son günü 30 Eylül olarak belirledi.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181