Emlak Konut'un yıl sonu kar hedefi 1.8 milyara yükseldi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, bu yıl sonu için belirlediği kâr tarıminini 1,5 milyar liradan 1,8 milyar liraya revize ettiğini duyurdu. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "Şirketimiz bu yıl içerisinde planladığı gibi ihalelerini gerçekleştirmiş ve yaptığı ihalelerle 2,28 milyar lira şirket payına tekabül eden 7 farklı gelir paylaşımlı ihale yapmış ve büyümeye devam etmiştir. Bu sonuç, geçmiş yıllarda görülen başarılı ihalelerin bu yıl da devam ettiğinin göstergesi olmuştur" ifadelerine yer verildi.

EKONOMİYE KATKI SÜRECEK
Açıklamaya, şöyle devam edildi: "Yine tamamlanma aşamasına gelen bazı projelerimizin tamamlanması beklentimizden daha hızlı olmuştur. Emlak Konut olarak önümüzdeki yıllarda da hem şirketimizin kârlılığını ve büyümesini artırmak hem de ülke ekonomisine katkıda bulunarak halkımızın kaliteli yaşam alanlarına ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz." 

Yedi ihale başarıyla gerçekleşti
Emlak Konut GYO'nun KAP açıklamasına göre, şirket bu yıl 2,28 milyar lira şirket payına tekabül eden yedi farklı gelir paylaşımlı ihale yaparak, büyümesine devam etti.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181