Emlak Konut yeni havalimanı projesi!
Arnavutköy’deki 3.6 milyon metrekare alanda yaklaşık 15 bin konut hayata geçirilecek olan Emlak Konut yeni havalimanı projesi detaylarını sizler için araştırdık.

350 hektar alanda inşa edilecek olan Emlak Konut yeni havalimanı projesi İstanbul Yeni Havalimanı’na 5 dakika mesafede yer alacak. Türk Hava Yolları (THY) arsanın yüzde 50’sini satın alarak projeye dahil oldu ve bu alanda konutlar etap etap inşa edilerek personele satılacak. Diğer yüzde 50'lik kısım için ise Emlak Konut’un ihale yapması bekleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Yeni Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi devasa projeler ile birlikte daha da değer kazanan Arnavutköy bölgesinde kurulacak olan Emlak Konut yeni havalimanı projesi Türk Hava Yolları ile Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilecek. ​

Sosyal birlik duygusunu, özlenen semt kültürü yaşamını en üst seviyeye çıkartacak şekilde hayata geçirilmesi planlanan projede; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 gibi daire tipleri Türk Hava Yolları çalışanlarının tercihine sunulacak. Emlak Konut GYO bu arsayı 2013 yılında yaklaşık 326 milyon 774 bin lira bedelle Yıldız Holding’ten satın aldığı açıklanmıştı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181