Emlak Konut yüzde 30'a varan indirim kampanyası başlattı!
Yüzde 100 mutluluk için yüzde 30'a varan indirim kampanyası' sloganı ile başlayan Emlak Konut yüzde 30'a varan indirim kampanyası konut alıcılarına sunuluyor.

Türkiyenin döt bir yanında konut üreten Emlak Konut ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuyor. Emlak Konut yüzde 30'a varan indirim kampanyası kapsamına 6 adet projesini aldı. Kampanya Emlak Konut tarafından hayat geçirilen Başkent Emlak Konutları, Kuzey Yakası Ofisleri, Niğde Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları 3, Nevşehir Emlak Konutları ve Esenler Emlak Konutları projelerinde geçerli olacak.

Başkent Emlak Konutları
Temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanlarının yer alacağı Başkent Emlak Konutları projesinde 1478 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. Başkent Emlak Konutları teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Emlak Konut Kuzey Yakası projesi
50 dükkan ve 350 ofisten oluşan Emlak Konut Kuzey Yakası projesi 350 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. Emlak Konut Kuzey Yakası projesi teslim tarihi ve ofis fiyatları için tıklayınız.

Niğde Emlak Konutları
2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 konut tiplerin bulunduğu Niğde Emlak Konutları projesinde 349 adet konut bulunuyor. Niğde Emlak Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap
2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Gebze Emlak Konutları 3. Etap daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nevşehir Emlak Konutları
29 bin 541 metrekare arsa alanına sahip olan Nevşehir Emlak Konutları projesi 346 daireden oluşuyor. Nevşehir Emlak Konutları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Esenler Emlak Konutları
56.841,92 metrekarelik proje alanına sahip olan Esenler Emlak Konutları projesi toplam 2373 adet konut ve 55 adet ticari ünite oluşuyor. Esenler Emlak Konutları detayları için tıklayınız.

Emlak Konut yüzde 30'a varan indirim kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181