Florya Evleri Emlak Konut telefon!
68 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Florya Evleri Emlak Konut telefon bilgisini sizler için araştırdık.

Yatay mimariye sahip olan Florya Evleri Emlak Konut telefon bilgisi belli oldu. Florya Evleri iletişim bilgisi şu şekilde;
Telefon : 0538 974 87 54

Markalı konut projeleri arasında bulunan Florya Evleri Bakırköy projesinde ayrıca sosyal alanlar, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, kapalı spor tesisi ve araçlar için kapalı otopark alanı bulunuyor.

Projenin 46 bin metrekaresi ticaret ve konut, 7 bin metrekaresi özel eğitim tesisi alanı, 15 bin metrekaresi park olarak tasarlandı. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Emlak Konut Florya Evleri satılık konutlar arasında toplam 182 adet konut ve 60 villa bulunuyor.


3 veya 4 katlı olarak inşa edilen Florya Evleri Emlak Konut projesinde konutların daire büyüklükleri dairelerin tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ayrıca 12 adet ticari üniteninde yer aldığı proje tamamlandığında yaklaşık olarak değeri 1.5 milyar lirayı bulacak.

Emlak Konut Florya Evleri satış ofisi !.
Web:  https://www.emlakkonutfloryaevleri.com/​

Florya Evleri Emlak Konut telefon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181