Gebze Emlak Konutları 3. etap kurası yarın!
Emlak Konut imzası ile hayata geçirilen Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesi kura çekilişi 20 Kasım 2016 (yarın) tarihinde gerçekleştirilecek. Emlak Konut GYO'nun genel merkezinde yapılacak kura  saat 11.00'da başlayacak. Emlak Konut'un resmi sitesinden canlı olarak yayınlanacak kura sonuçlarını web sitemizden de takip edebilirsiniz.

Toplam 1850 konuttan meydana gelecek Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan 
Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesi 37 blok şeklinde tasarlanıyor. Sosyal alanlara da sahip Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinde açık ve kapalı otopark imkanı da alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projenin yüzde 70'i yeşil alana ayrılıyor.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap fiyat listesi için tıklayınız.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap ödeme seçenekleri neler? Tıklayınız.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap iletişim!
Telefon: 0216 579 15 15
Web: www.emlakkonut.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181