Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme planı! Haziran 2019!
Kocaeli Gebze'de konumlandırılan Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme planı Haziran 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme planı Haziran 2019 detayları belli oldu. Gebze Emlak Konut 3 etap ödeme planları detayı için tıklayınız.

Toplam 1905 konuttan meydana gelen proje Gebze Emlak Konut projeleri arasında yer alıyor. Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilen Gebze Emlak Konut projesi içerisinde daireler 2+1, 3+1, 4+1 seçenekleri ile tasarlandı.

Açık ve kapalı otopark imkanına sahip olan Gebze Emlak Konut​ları projesi 3. etabında 1850 adet konut yer alıyor. 37 blok şeklinde tasarlanan ​Gebze Emlak Konut 3. etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Gebze Emlak Konutları 3. etap ödeme planı Haziran 2019 detaylarını sizler için derledik. Emlak Konut Gebze 3 etap ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizdne takip edebilirsiniz.

Gebze Emlak Konutları 3. etap nerede? Tıklayınız.
Gebze Emlak Konutları 3. Etap satış ofisi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181