Gebze Emlak Konutları 3. Etap Satılık!
Emlak Konut GYO'nun Gebze projesi olarak dikkat çeken 37 bloklu Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinde Satılık daireler konutalıcılarını bekliyor.

Toplam 1905 konuttan meydana gelecek Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi 37 blok şeklinde tasarlanıyor. Ayrıca projenin yüzde 70'i yeşil alana ayrılıyor. Sosyal alanlara da sahip Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinde açık ve kapalı otopark imkanı da alıcılarına sunuluyor. 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Fiyat listesi, ödeme şekilleri belli olan Gebze Emlak Konutları 3 .Etap projesinin kura başvuru şartları ise; T.C. Vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak olarak sıralanıyor. Ayrıca kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabiliyor ve tüzel kişiler başvuru kapsamına alınmıyor.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap fiyat listesi için tıklayınız.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap ödeme seçenekleri neler? Tıklayınız.

Gebze Emlak Konutları 3 .Etap iletişim!
Telefon: 0216 579 15 15
Web: www.emlakkonut.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181