Hakan Gedikli Emlak Konut!
Hakan Gedikli Emlak Konut ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama ile Emlak Konut GYO'da boşalan göreve Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli getirildiği duyuruldu.

Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine Murat Kurum'un atanması ile birlikte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'da boşalan göreve yeni bir atama yapıldı. Genel Müdür Yardımcısı olan Hakan Gedikli Emlak Konut Genel Müdürlük görevine getirildi.

Yeni Genel Müdür Hakan Gedikli 1975 yılında Trabzon'da doğdu ve 1994 yılında Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesin'den, 2000 yılında da Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrameti Bölümünden mezun oldu. Hakan Gedikli Emlak Konut kapsamında 2006 - 2018 yılları arasında sırasıyla, Etüd Proje Müdürü, Emlak ve Planlama Müdürü, Emlak ve Planlama Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından KAP'ta yer alan açıklama şöyle: "Murat Kurum'un istifası ile boşalan Genel Müdürlük görevine şirketimizde Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) olarak görev yapan Hakan Gedikli'nin atanmasına, boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK.'nun 315.madde 1. fıkrası gereği Hakan Gedikli'nin ilk genel kurul toplantısının tasvibine sunulmak üzere atanmasına karar verilmiştir" 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181