İhlas Holding Esenyurt'ta konut ve işyeri yapacak!
İhlas Holding,ortaklığı bulunduğu Bizim Evler Ardıçlı girişim ile yeni bir projede yer alıyor. İhlas Holding A.Ş. yüzde 15 ortaklığı bulunan Bizim Evler Ardıçlı Girişim ortaklığı ile hasılat paylaşımı yapılacak şekilde Esenyurt ilçesinde bulunan 24.347 metrekare olan arazide konut ve işyeri yapımı için anlaştı.

Şirketin açıklaması şöyle; "istanbul ili, Esenyurt ilçesi, Çınar Mahallesi, 243 Ada 1-2 parsellerde kayıtlı yaklaşık 25 bin 347 metrekare yüzölçümlü arsalar üzerinde konut ve işyeri projelendirip inşa etmek üzere, arsa sahibi ile Bizim Evler Ardıçlı Ortak Girişimi arasında hasılat paylaşım sözleşmesi imzalanmıştır. Bizim Evler Ardıçlı Ortak Girişimin sermayesi 500 bin TL olup, ortaklıktaki pay oranları; Ihlas Pazarlama A.Ş. yüzde 70, İhlas Holding A.Ş. %15, İhlas Madencilik A.Ş. yüzde 10 ve Ihlas Yapı Turizm ve Sağlık A.Ş. yüzde 5'dir. Mezkûr Ada ve parseller üzerinde geliştirecek olan proje kapsamında yaklaşık 270 adet bağımsız bölümün inşa edilmesi planlanmaktadır. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Ticaret Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181