İstanbul Emlak Konut kampanyaları!
Sektörde adından sıkça söz ettiren İstanbul Emlak Konut kampanyaları detaylarını sizler için araştırdık. Emlak Konut, 2003'ten bu yana 134 projenin ihalesini gerçekleştirerek, 130 bin bağımsız bölümün yapılmasını sağladı. 2010 ve 2013'te gerçekleşen halka arzlarla büyüyen şirket, 3.8 milyar liralık ödenmiş sermayesi ve 31 Mart 2018 itibarıyla ulaştığı 21.9 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye'nin en güçlü şirketleri arasında yer alıyor.

İstanbul, Ankara, Niğde, Kocaeli gibi bir çok şehirde proje üreten Emlak Konut GYO proje çalışmalarına hızla devam ediyor. Firma bir yandan projelerin inşaatını sürdürürken biryandan da projelerde yer alan dairelerin satışını sürdürüyor.

İşte İstanbul Emlak Konut kampanyaları listesi;

Esenler Emlak Konutları
​1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 tip daire seçeneği bulunan Esenler Emlak Konutları projesi toplam 2373 adet konut ve 55 adet ticari ünite oluşuyor. Kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerine 1403 adet konut 32 ticari ünite ayrılmış olup 970 adet konut ve 23 adet ticari ünite satışa sunulmuştur. Esenler Emlak Konutları kampanya detayları için tıklayınız.

​​Kuzey Yakası
364 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan ​Kuzey Yakası projesinde akıllı ofisler yer alıyor. İstanbul Başakşehir Şehir Parkı içerisinde hayata geçirilecek olan projede 50 adet dükkan ve 350 adet ofis bulunuyor. ​Kuzey Yakası kampanya detayları için tıklayınız.

İstanbul Emlak Konut kampanyaları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri talip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181