İzmir konut projeleri Emlak Konut!
İzmir konut projeleri Emlak Konut detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'nin dört bir yanında proje üreten Emlak Konut projeleri ​İzmir çalışmaları devam ediyor.

Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut destekli projeler arasında İzmir konut projeleri de yer alıyor. İşte İzmir konut projeleri Emlak Konut listesi;

Evora İzmir
​İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta 2106 kişinin yaşamasının planlandığı Alsancak Evora İzmir projesinde konutların haricinde 14 adet ticari alan tasarlanıyor. Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile yükselecek olan Emlak Konut Evora İzmir projesinde 514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire bulunuyor. 1049 adet konuttan oluşacak projede ticari alanda 35 adet ticari ofis planlanıyor. Evora İzmir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Allsancak İzmir
Herkese açık olacak olan 24 dönümlük tabiat parkının planlandığı projede otel ve rezidans daireler tasarlanıyor. Toplam 78 bin 500 metrekarelik alanda konumlandırılacak Allsancak İzmir projesi 5 parselden oluşuyor. Karma konseptte tasarlanan proje Emlak Konut GYO güvencesinde ve Pekerler Grup imzası ile hayata geçirilecek. Allsancak projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Emlak Konut İzmir Konak 2. etap
441 milyon 300 bin TL bedel ile yükselecek olan Emlak Konut İzmir Konak 2. etap Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek. 24 katlı ve 3 katlı 7 adet blokta inşa edilecek olan daireler 1+1,2+1,3+1,4+1, 5+1 ve 2+1,3+1 dubleks seçenekleri ile tasarlanıyor.1069 adet konut ve 34 adet dükkandan oluşacak olan projede çocuk havuzu, yüzme havuzu, servis ve yürüyüş yolu, yoga ve pilates yapılması için çok amaçlı çim alanı, tek pota basketbol sahası, evcil hayvan alanı, zen bahçesi ve maket gemi yüzdürme alanı bulunacak. Emlak Konut İzmir Konak 2. etap nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Emlak Konut projeleri ​İzmir arasında tamamlanan 6 adet proje yer alıyor. Yaşamın başladığı Emlak Konut projeleri ​İzmir şöyle; Emlak Konut Mavişehir Evleri, Pelikan Evleri, Emlak Konut Pelikan Sitesi, Mavişehir Modern, Park Yaşam Mavişehir ve Soyak Mavişehir

İzmir konut projeleri Emlak Konut ile ilgili gelişmeleri ve emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181