Kuzey Yakası son durum Şubat 2020!
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut GYO imzası ile inşa edilen ​Kuzey Yakası son durum Şubat 2020 bilgisini sizler için araştırdık.

Kuzey Yakası son durum Şubat 2020 bilgisi belli oldu. Yüzde 74 oranında tamamlanan Kuzey Yakası son hali Şubat 2020 görselleri için tıklayınız.

İstanbul Başakşehir Şehir Parkı içerisinde hayata geçirilen projede spor alanları, etkinlik alanları, 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı ve 83 kişilik seminer salonu da bulunuyor. Akıllı ofislerin planlandığı proje Başakşehir ofis projeleri arasında yer alıyor. Ticari ofis projesi olarak hayata geçirilen proje 364 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek.

50 adet dükkan ve 350 adet ofisten oluşan Kuzey Yakası konum olarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta yer alıyor.

Kuzey Yakası teslim tarihi? Tıklayınız.
Kuzey Yakası nerede ? Tıklayınız.

Kuzey Yakası son durum Şubat 2020 bilgisini sizler için derledik. Kuzey Yakası inşaat seyri bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181