Metropol İstanbul'da çalışmalar tam gaz
İstanbul Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük kompleks olarak dikkatleri çeken Metropol İstanbul; karma fonksiyonlu kulesi, rezidans kuleleri, ofis ve iş merkezleri, alışveriş merkezi ve rekreasyon alanlarıyla tanımladığı yeni yaşam kültürü ile dünyanın sayılı karma kullanımlı projelerinden biri olarak planlanan Metropol İstanbul'da inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yaklaşık 1500 bağımsız üniteye sahip Metropol İstanbul; residence ve A+ ofisleri ile yaşam alanlarına bambaşka bir bakış açısı kazandırıyor. 400 metrelik cadde-pasaj konseptli alışveriş alanı, 250 metre yüksekliği ile mühendislik heyecanı yaratan Avrupa’nın en yüksek yapılarından biri olacak kulesi, Anadolu Yakası’nın en büyük sinema salonu Metropol İstanbul’un öne çıkan özelliklerin başında geliyor.

Metropol İstanbul projesi, uluslararası mimarlık şirketi RMJM ve Dubai de bulunan dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalife’yi tasarlayan Hyder Mühendisliğin imzasını taşıyor.

Leed ve Breeam Sertifikaları ile projenin çevresel duyarlılık performansının yükseltilmesi, yeşil bina uygulamaları ile enerji tasarrufu, doğayı koruma ve konforlu bir yaşam ortamı hedefleyen ve sürdürülebilir projeler konseptiyle de Metropol İstanbul, Türkiye’nin ilk büyük ekolojik karma inşaat projeleri arasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181