Sur Yapı 20 yıl vadeli konut projeleri!
Emlak Konut GYO önderliğinde bu gün başlatılan ve sektörden de destek gelen ve "Güçlü Türkiye için birlik vakti" sloganıyla başlayan Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyasına Sur Yapı'dan destek geldi.

İste Sur Yapı 20 yıl vadeli konut projeleri; 

Lavender Sancaktepe
535 konuttan oluşan Lavender Sancaktepe 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 57 metrekareden başladığı Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde çocuk oyun alanları, lavanta bahçeleri, gölet, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Lavender Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.

Bahçeyaka Ispartakule

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu Bahçeyaka Ispartakule projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 443 metrekare arasında değişiyor. 7 bloktan oluşan projede toplam 327 adet konut ve 10 adet ticari alan yer alıyor.

Bahçeyaka Ispartakule detaylı bilgi için tıklayınız.

Gölbahçe Evleri
Göl ve bahçe konseptlerini bir araya getiren Gölbahçe Evleri projesi 150 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 6 blokta 227 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri projesinde farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Gölbahçe Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Marka Rezidans ve AVM

Rezidans ve AVM’nin bir arada yer aldığı Marka Rezidans ve AVM’de 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 dubleks ve loft daire tipleri bulunuyor. 26 ve 21 katlı iki residans kulesinden oluşan Marka Rezidans ve AVM'de 14 katlı bir Home Office bloğuda yer alıyor. 

Marka Rezidans ve AVM detaylı bilgi için tıklayınız.

Mirage
 Rezidans
342 konutun bulunduğu Sur Yapı Mirage Rezidans 17 katlı 3 blok olarak tasarlanıyor. 73 metrekareden 234 metrekareye kadar kullanım alanına sahip Mirage Rezidans projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.

Mirage Rezidans detaylı bilgi için tıklayınız.

İlkbahar

1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 daire tiplerinin bulunduğu İlkbahar projesinde daireler 51 ila 293 metrekare aralığında tasarlanıyor. Projede çocuk oyun alanları, göl / gölet, fitness merkezi, güvenlik, kapalı otopark, sauna, süs havuzu, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar yer alıyor.

İlkbahar detaylı bilgi için tıklayınız.

Şehir Konakları

21 bin 698 metrekare arsa alanı üzerinde projelendirilen Şehir Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Daire büyüklükleri proje aşamasında olması dolayısıyla henüz açıklanmayan Sur Yapı Şehir Konakları konumu ile de iddialı.

Şehir Konakları detaylı bilgi için tıklayınız.

Exen İstanbul

155 bin metrekare arsa alanı üzerinde 1038 rezidans olarak inşa edilen Exen İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler hemen teslim fırsatıyla alıcılarını bekliyor. Yatay ve dikey bloklardan oluşan Exen İstanbul projesinde daireleri 73 ila 174 metrekare olarak tasarlanıyor.

Exen İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

Yeni
 Kağıthane projesi
240 adet konut ve 24 adet ticari alandan oluşacak olan Yeni Kağıthane projesi 2 bloktan meydana gelecek. 7.782,38 metrekarelik açık alan üzerinde inşa edilecek olan Sur Yapı Kağıthane projesi 40.000,00 metrekarelik toplam inşaat alanı üzerinde yükselecek.

Yeni Kağıthane projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Yeni Maltepe projesi
Sur Yapı'nın yeni projesi Yeni Maltepe projesi 300 daire ve 5 dükkandan oluşacak. Toplam inşaat alanı 60 bin metrekare olan Sur Yapı Maltepe projesi 40 bin metrekare konut alanı, 1.500 metrekare ise ticaret alanı olarak planlandı. 

Yeni Maltepe projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Yeni Koşuyolu projesi​
Sur Yapı imzası ile Kadıköy Koşuyolu'nda inşa edilecek olan Yeni Koşuyolu projesinin detayları belli oldu. Ulaşım rahatlığı ile sizlere sunulan Sur Yapı Koşuyolu projesin konut, home ofis blokları ve ticari alanlardan meydana gelecek.

Yeni Koşuyolu projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Axis İstanbul

Toplantı odaları, teknoloji odaları, arşiv odaları ile çalışma hayatının tüm ihtiyaçları bir araya getirilen Axis İstanbul, günlük ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz mağazalar, spor merkezi, oyun alanları, sinema salonları ve  tüm gereksinimlerinizi karşılayan bir yaşam kompleks sunuyor. 

Axis İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyası ne zaman sona eriyor
? Tıklayınız.

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyası konut projeleri için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakKonut.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181