Tarihi kampanya ile gayrimenkul satış ofislerinde yoğunluk başladı!
GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, GYODER üyesi olup proje üreten yaklaşık 80 firma bulunduğunu, bu firmaların bir bölümünün Emlak Konut ile ortak proje yürüttüğünü ifade ederek, "Emlak Konut dışında da proje üreten üyelerimiz var. Biz de konu üzerinde çalışıyoruz. 1 Ağustos'ta aldığımız kararları açıklayacağız. Gayrimenkul, Türkiye'nin çok önemli ve lokomotif sektörü. Ülkeye ciddi istihdam sağlıyor, insanlara iş, aş veriyor" diye konuştu.

BİZ DE KATKI VERECEĞİZ
Torun, yapacakları açıklamada, girişimciler olarak Türkiye'ye karşı duydukları sorumluluğu yatırımlara devam ederek yerine getirdikleri ve bu sürece katkıda bulunmanın mesajını vereceklerini belirtirken, "Mesajlarımız içerisinde tabi ki satış kampanyaları da olacak" dedi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,Emlak Konut kampanyasının büyük ilgi gördüğünü, hem yatırımcıya hem de üreticiye imkan sağlayacağını ve halkın bunu fırsat olarak değerlendirdiğini ifade etti. Ağaoğlu, "Bizim de Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımlı hayata geçirdiğimiz projeler yoğun ilgi görüyor. Böyle bir ilgi bekliyorduk ama beklediğimizden yüksek bir alakayla karşılaştık. Satış ofislerimizde yoğunluk oluştu" diye konuştu.

EV SAHİBİ OLMA FIRSATI
Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ise Emlak Konut kampanyasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, kampanyalar sayesinde hem eldeki stokun eritildiğini hem de vatandaşa konut sahibi olma konusunda avantaj sunulduğunu kaydetti. Anadolu Yakası inşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu da, "Herkes elini taşın altına sokarken, bankalar da üzerine düşeni yapmalı" ifadelerini kullandı.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181