Ayhan Akman müteahhitliğe geri mi dönüyor?

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra antrenörlük yapmaya başlayan eski futbolcu Ayhan Akman, aynı zamanda tam bir gayrimenkul tutkunu.

Futbolculuk döneminde kazandığı gelirleri gayrimenkule yatıran Ayhan Akman'ın İstanbul'da da bir çok gayrimenkul yatırımı bulunuyor. Son olarak Çeşme'de hayata geçirdiği Çeşme 18 projesi ile sektöre iddialı bir giriş yapan Ayhan Akman, Çeşme'deki projesinden bir çok futbolcuya da daire satmayı başardı.

7 adet dubleks olarak tasarlanan Çeşme 18 projesinde daire fiyatları 1 milyon 300 bin liradan başlarken, daire metrekareleri ise net 175 metrakare, brüt 220 metrekare olarak kurgulandı.

Aya Yorgi Koyu'na yürüme mesafesinde yer alan projede; yüzme havuzu, bahçe, güvenlik ve akıllı ev otomasyon sistemi bulunuyor.

İnşaat sektöründeki yatırımlarını arttırmaya yönelik özellikle İzmir, Çeşme ve Bodrum yakınlarında arazi arayışında olduğu iddia edilen Ayhan Akman'ın, uygun bölgeler bulması halinde yeni bir projeyi hayata geçireceği ifade ediliyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181