Cem Adrian Mahall Bomonti İzmir'den daire aldı!
Ünlü müzisyen, besteci ve yapımcı Cem Adrian, İzmir’in en merkezi konumunda yükselen ve şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday olan Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı. İzmirliler’i çok sevdiğini belirten Adrian, İzmir’e yaptığı yatırımın heyecanını paylaştı.

İzmir’in kültür-sanat, yeme içme, alışveriş ve yaşam alışkanlıklarını yeniden belirleyecek olan Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olan Cem Adrian’ın da İzmir’deki adresi oldu. Geçtiğimiz hafta 39 yaşına giren ünlü sanatçı, kendisine doğum günü hediyesi olarak İzmir’in en prestijli projesi Mahall Bomonti İzmir’den bir daire aldı. Adrian, projenin yoğun istek üzerine satışa açılan 29 ve 39’uncu katları arasındaki körfez manzaralı dairelerden birini satın aldı. Cem Adrian, projenin kültür sanat ve müzik ile iç içe olmaya olanak sağlayan ünitelerinden, bomontiada’nın İstanbul’dan sonra ilk kez İzmir’de bu projede yer alacak olmasından çok etkilendiğini, güneşi İzmir Körfezini seyrederek batırmak istediğini belirtti.

Tüm ulaşım olanaklarına yakınlığıyla; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada yükselen Mahall Bomonti İzmir, sadece merkezi lokasyonuyla değil; sosyal hayatın ve kültür sanatın merkezi olma konusunda da iddialı. Adını, konumlandığı bölgedeki, tarihi Bomonti fabrikasından alan Mahall Bomonti İzmir, tarih ve modern yaşamı birbiriyle harmanlıyor. Projede yer alan eski fabrika binaları korunarak titizlikle restore edilen 9 tarihi binadan biri, “Mahall Bomonti Sanat” adı altında İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Yeme içme alanında Türkiye’de lider olan Doğuş Grubu yatırımı d.ream ile anlaşarak bomontiada’yı İzmirliler ile buluşturmaya hazırlanan Mahall Bomonti İzmir, The Populist, Günaydın, Monochrome ve Babylon gibi dünyaca ünlü markaları tarihi dokunun içerisinde modern yorumla yaşatacak.

Türkiye’de ilk defa bir yaşam alanında faaliyete geçecek orkestra çukuru bulunan opera ve tiyatro salonuyla dikkat çeken proje,Mahall Bomonti İzmir’de, bir müze, 1000 kişilik gösteri alanı, sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ve asırlık ağaçların bulunduğu toplam 25 bin m2’lik yeşil alan bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181