Demet Akbağ'ın huzurlu evi!
Demet Akbağ evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı. Demet Akbağ ile Zafer Çika çifti buraya Bahçeköy’deki müstakil villadan taşınmış. O evin büyük olduğunu, şehrin içinde daha küçük ve kullanışlı bir evde olmayı tercih ettiklerini söylüyor. Oğulları Ali’nin okuluna yakın olması taşınma kararlarını hızlandırmış. Şanslarına aradıkları kriterlere baktıkları ilk daire burası olmuş.



“Bebek veya Etiler’di aklımızdan ilk geçen semtler. Manzarasını görünce vuruldum buraya. Ben denizi tepeden görmeyi seviyorum böyle. O yüzden yalı hayatı bana hiç uymaz.”

200 metrekarelik evde balkonlu L bir salon, mutfak, beş oda, bir misafir tuvaleti ve iki banyo bulunuyor. “Evin içi tertemizdi. Tadilat işi de gerektirmedi. Hemen taşınıp, Alaçatı’nın yolunu tutmuştuk. Aslında bu evde yazı hiç yaşayamadık biz.”

Evde modern ve klasiğin dengelendiği bir dekorasyon öne çıkıyor. Zafer ile zevklerimiz çok uyuşur. Onun için rahatlık önemlidir. Gece televizyon karşısında uyuyacağı rahat bir kanepesi olsun yeter,”

Milliyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181