Dumankaya, ''GS ile görüşme var imza yok''
İki şirket arasında 3 yıllığına 55 milyon liraya sponsorluk anlaşması yapıldığı iddiaları üzerine Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, iddiaların doğru olmadığını belirtirken "Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok ancak görüşüyoruz, konuşuyoruz. Prensipte böyle bir anlaşmanın olabilmesi mümkün ancak henüz kesinleşen bir durum değil" dedi.

Galatasaray ve Dumankaya arasında anlaşmanın 3 sezonu kapsadığı, Galatasaray'ın ilk yıl 15 milyon ardından iki sezon da Avrupa kupalarında da geçerli olmak üzere 20 milyon lira alacağı anlaşmayla toplam 55 milyonu kasasına koyacağı iddiaları üzerine açıklama yapan Uğur Dumankaya, iddialardaki bilgilerin doğru olmadığını ve Galatasaray'ın halka açık bir şirket olduğunu, kendilerinin bu konu da rakam veremeyeceklerini kaydetti.

Yapılan anlaşma ile 'Galatatasaray'ın Florya'daki antrenman tesislerinden ayrılacağı, Dumankaya'ya bırakılacak olan Florya arazisine rezidans yapılacağı, Riva'dakibin 100 dönümlük arsanın 400 dönümüne san-kırmızılılar için yeni tesisler hazırlanacağı, kalan 700 dönümün de Dumankaya tarafından değerlendireleceği, TT Arena'nın yanma yapılacak basketbol salo nunun inşaatını Dumankaya'nm üstleneceği ve proje hayata geçtiğinde Galatasaray yaklaşık 450 milyon dolarlık bir gelir elde edeceği' de iddia edilmişti. Bu iddialarla ilgili Dumankaya "Galatasaray'la konuşmalarımız genelde sponsorluk üzerine. Evet Riva'yı ve Galatasaray'ı da konuştuk. Ancak ben bir Galatasaraylı olarak bu konuları konuştum. Bunların gerçekleşmesi uzun zaman alacak konular. İddialar doğruyu yansıtmıyor" diye konuştu.

Yeni Akit


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181