Emrah eşine 8 milyon TL'lik villa hediye etti!
Sanat dünyasında adı 'cimri'ye çıkan ünlü şarkıcı Emrah'tan eşine 8 milyon TL'lik hediye. İşte Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan'a aldığı o villa... Adı cimrilik esprileriyle anılan Emrah bonkör çıktı! Ünlü oyuncu, 4 yıl önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan’a Bodrum’da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti.

CİMRİ DEĞİL TUTUMLU
HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre, çocukluğundan bu yana şarkıcı ve oyuncu olarak ara vermeden çalışan Emrah, kazancını genellikle emlak yatırımlarına yönlendirdi. Maddi birikimlerini doğru yönetmesi ve tutumluluğuyla bilinen sanatçı, bu haliyle zaman zaman ‘cimri sanatçı’ esprilerinin de hedefi oldu.

BODRUM KONACIK'TA
Cimrilik hikâyeleri şehir efsanesine dönen Emrah ezber bozdu. Sanatçı, 2014’te evlendiği, iki çocuğunun annesi Sibel Erdoğan’a annelik hediyesi olarak 8 milyon TL ödeyerek aldığı Bodrum Konacık’taki villayı hediye etti. Emrah’ın villayı eşinin üzerine tescil ettirdiği öğrenildi. Emrah’ın söylendiği gibi yüzlerce değil, farklı şehirlerde üzerine kayıtlı 17 adet taşınmazı olduğu ortaya çıktı.

Serkan Öztürk / Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181