Enes Batur Sungurtekin 'İncek Loft'a konuk oluyor!
Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat, Ankara’daki konut projesi “İncek Loft”ta çok büyük bir takipçi kitlesi bulunan sosyal medyanın fenomen ismi Youtuber Enes Batur Sungurtekin’i konuk ediyor. Youtube’da 3 milyon abone, 1 milyar izlenme ve aylık 100 milyon izlenme barajını aşan Enes Batur, 13 Mayıs Cumartesi günü İncek Loft’ta takipçileriyle buluşacak.

“Yeni Gün Yeni Oyun” mottosuyla yola çıkarak Türkiye’nin en popüler bireysel kanalına sahip olan Enes Batur Sungurtekin, cumartesi günü gerçekleşecek söyleşisinde Youtube hikâyesinin nasıl başladığını ve yolculuğunu izleyicileriyle paylaşacak. 13.00-17.00 saatleri arasında sürecek söyleşide Enes Batur’a Başak Karahan ve Baturay Anar da eşlik edecek.

İncek Loft Adres: Hacılar Mahallesi, 986/1 Sokak, İncek Loft Alışveriş Caddesi, İncek/Ankara

Enes Batur Sungurtekin
9 Nisan 1998 doğumlu olan Youtuber Enes Batur Sungur Tekin, Antalya'da yaşamını sürdürmektedir. 18 yaşındaki Enes Batur’un samimi ve eğlenceli kişiliği ile sosyal medyada çok büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

NDNG, New Day New Game (Yeni Gün Yeni Oyun) mottosuyla yola çıkan Enes Batur Sungurtekin, şu anda 3 milyonu aşan abone sayısıyla Türkiye’nin en büyük bireysel kanalı iken tüm Türk kanallarını arasında ise ikinci sırada bulunmaktadır.

Yer: İncek Loft Alışveriş Caddesi, Ankara
Tarih: 13 Mayıs Cumartesi
Saat: 13.00 - 17.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ufuk kaya 7 yıl önce

birşey sorcam incek lofta oturmuyorum ama çankayadan gidince içeri girebeilme iznim olabilirmi

banner182

banner181