Engin Altan Düzyatan 300 bin sterline ev aldı
Oyuncu Engin Altan Düzyatan, şimdilerde doğum yapmak için gün sayan eşine büyük bir jest yaptı. Düzyatan, Ekim 2014'te evlendiği Neslişah Alkoçlar'a 'annelik hediyesi' olarak Londra'dan bir daire satın aldı. 

Düzyatan, Ekim 2014'te evlendiği Neslişah Alkoçlar'a 'annelik hediyesi' olarak Londra'dan bir daire satın aldı. Engin Altan Düzyatan, 300 bin sterlin yani yaklaşık 1 milyon 300 bin liralık daireyi geçtiğimiz haftalarda sosyetik eşine ilk kez gösterdi. Engin Altan Düzyatan'ın yaş gününü kutlamak için İngiltere'ye gittiğini düşünen Neslişah Alkoçlar, karşılaştığı sürprizle çok mutlu oldu.Eşinin jesti karşısında sevinçten gözyaşlarına boğulan sosyetik güzel, bu mutluluğunu da ilk olarak ailesiyle paylaştı. Bu arada Londra'da evi olan ünlü isimler arasında Hülya Avşar, Tarkan ve Zerrin Tekindor gibi birçok isim bulunuyor.

Star


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181