Fatma Girik'in Bodrum'da ki müze evi!
Türk sinemasının usta ismi Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez Kelebek için açtı. Fatma Girik, deniz manzaralı 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor. Usta oyuncu, 600 metrekarelik o evde çok mutlu olduğunu söylüyor: “Evde dolaştığım şortumla çarşıya, pazara her yere gidip gelebiliyorum. Buraya çok alıştım. Kapım çalsa ‘Kim o?’ diye seslenmiyor, kimseden korkmuyorum. Bu rahatlığı seviyorum işte...”

20 yıl önce salaş bir binaydı
“Torba sahilindeki bu evi ilk kez 20 yıl önce Memduh Ün ve Kemal Sunal ile görüp beğenmiştim. Salaş bir binaydı. Satın alıp bu hale getirdim. Tüm odalarına 60 yıl boyunca biriktirdiğim ödüllerimi, fotoğraflarımı, film afişlerimi, kitaplarımı ve benim için çok özel olan eşyalarımı yerleştirdim. Bir bakıma müze oldu.” 

Seyretmeyeceğim filmde oynamam
Fatma Girik, bir süredir yeni film ya da dizi projelerinde yer almamasının sebebini şu sözlerle açıkladı: “Senaryo çok geliyor ama konular basit. Daha önce seyredilmiş filmlerden uyarlama yapıyorlar. Kendim seyretmeyeceğim hiçbir filmde oynamam.”















Hürriyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181