Galatasaray'da hedef araziler!
Galatasaray'ın yaşadığı mali kriz ve UEFA'dan gelen 1 yıl men cezasının ardından kulübü yeniden toparlamak için harekete geçen Sarı-kırmızılı yönetim, krizden çıkış planını yaptı. Serhat Ulueren'in 360 ekranlarındaki Telegol programında verdiği bilgilere göre Galatasaray'ın 19 Mart'taki genel kurulunda 550 milyon dolar borç açıklanacak. Yönetim, bu borçtan kurtulmak adına Riva'daki arazinin bir bölümünü elden çıkartacak.

Şu ana kadar 3 teklif alan Galatasaray yönetimi, Riva arazisininden yaklaşık 1.5 milyar liralık gelir elde etmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılılar bu rakamın 450 milyon liralık kısmını da nakit olarak almak istiyor.

TESİSLER TAŞINIYOR FLORYA SATILIYOR
Riva'daki arazinin bir bölümü satmayı hedefleyen Sarı-kırmızılılar, tesisleri kademeli olarak Riva'da elde kalan bölüme taşıyıp, Florya arazisini de satmayı hedefliyor. Bu proje için belirlenen tarih ise 2019.

Ancak bu projenin hayata geçmesi için sosyal tesis ruhsatı bulunan Florya arazisine imar izni çıkması gerektiği belirtildi. Telegol'de ayrıca, Galatasaray'ın Florya'daki payının %34 olduğu da kaydedildi.

Akşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181