Gülşen, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye ev aldı!
Oğlu Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına giren Gülşen, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse daire satın aldı. Uzun zamandır Zorlu Center'ın rezidans bölümünde oturan Gülşen, 5 ay önce anne olduktan sonra daha büyük bir eve geçmek için düğmeye basmıştı. Zorlu'nun emlakçılarına haber gönderen popçu, fiyatı 15 milyon TL'den başlayan penthouse dairelerin boşalmasını bekliyordu.

Gülşen'e emlakçıdan beklediği haber geçen Şubat'ta geldi. Penthouse dairelerden birinin boşaldığını öğrenen Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, banka kredisi kullanarak daireyi satın aldı. 4 oda 1 salon olan dairenin fiyatı 15 milyon TL. Çift, yeni evlerine 1 ay önce taşındı.

Paralar krediye
Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti, banka borcunu ödemek için yoğun çalışma temposu içine girdi. Gülşen konser başına 70 bin TL kazanıyor, bestelerini de 90 bin TL'ye satıyor. Eşi Ozan Çolakoğlu da albüm düzenlemesi karşılığında yüklü miktar ücret alıyor.
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181