Hadise ev arıyor!
Son günlerde artan dolar kuru nedeniyle kirasında yıllık 65 bin lira artış yaşayan Hadise yeni ev arayışlarına başladı.Doların önlenemez yükselişi Cem Yılmaz’a para kazandırırken kiracısı Hadise “Bu kiraya can dayanmaz” dediği iddia edildi.

Hadise, Cem Yılmaz’ın sahibi olduğu Levent’teki evi 2012 yılında 5 bin dolara kiralamıştı. O zaman doların kuru 1.900 liraydı. Hadise, Cem Yılmaz’a yıllık 115 bin TL kira ödüyordu. Doların 3 bin TL’yi bulmasıyla birlikte Hadise’nin yıllık kira gideri 180 bin TL’ye çıktı. Bunun üzerine şarkıcı çareyi yeni ev aramakta buldu. Hadise yine Levent ve Maslak civarında Türk Lirası üzerinden ev arıyor. Yılmaz, Ahu Yağtu ile boşanırken evi 2 yaşındaki oğlu Kemal’e verdi. Kemal büyüyene kadar kullanım hakkı Ahu Yağtu’da. Hadise evi için “İçine servet harcadım, kovsalar da gitmem” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181