Hangi ünlü hangi semtte oturuyor!
Eser Yenenler yakın arkadaşı Murat Boz ve Bahar-Nihal Candan kardeşlerle gündeme gelen villası için, "Villa kiralık" açıklaması yapmıştı. Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Levent'te bulunan villanın Yenerler'e ait olduğu öne sürüldü.

Geçen yıl evinin alt katını gece kulübü haline getirdiği Yenenler, evin bodrum katına özel ses ve ışık sistemi de yaptırdı. Ayrıca bir çalışanın hizmet verdiği içki standı, DJ seti ve tıpkı barlardaki gibi müşterilerin oturduğu masalarla dekore etti.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN VE NESLİHAN ALKOÇLAR
Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin TL ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; ünlü oyuncu eve 2,5 milyon dolar ödedi.Çift, iki ay önce satın aldıkları villaya haziran ayında taşınacak.

Yeni evlerine taşındılar
Daha önce Zekeriyaköy'de yaşayan Tolgahan Sayışman ile iki yıl birliktelik sonrası evlendiği Almeda Abazi yeni evlerine taşındı. Çift, Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansta yaşayacak.  Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı alan Begüm Şen, dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Kim Kardashian’ın annesi Kris Jenner’in Beverly Hills’te oturduğu yerden ev aldı. Los Angeles’ta inşaat sektörüyle ilgilenen Adnan Şen, yeni evinin hazırlıklarıyla da kendisi ilgileniyor.

-BEGÜM-ADNAN ŞEN
Türkiye’deki işleri için Adnan Şen’in İstanbul’a gelmesiyle, Begüm Şen’in babası ve ağabeyi yardım etmek Amerika’ya gitti. İnşaatı bitmek üzere olan eve önümüzdeki ay taşınacak olan çiftin yeni evleri şu an yaşadıkları evin 4 misli büyüklüğünde.  Çift, büyük oğulları Alp'i 2015 Mayıs ayında Şile'de ATV kazasında kaybetmişti. Alp aynı zamanda Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen'in torunuydu.

-FERHAT GÖÇER
Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlüler kervanına katıldı. Şu sıralar önümüzdeki haftalarda çıkaracağı ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ adlı albümü üzerine çalışan Göçer, geçtiğimiz günlerde yatırım amacıyla Etiler’de 2 milyon dolar (yaklaşık 7,5 milyon TL) değerinde müstakil bir ev satın aldı.

-GÖKÇE BAHADIR
Adı efsane dizisiyle gündemde olan Gökçe Bahadır, dizi ve reklam filmlerinden kazandıklarını gayrimenkule yatırdı. 35 yaşındaki oyuncu, Suadiye’de deniz manzaralı 4+1 bir ev satın aldı.

-GÜLŞEN
Oğulları Azur Benan’ı kucaklarına alan Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti, Rumelihisarı’na taşındı. Üç katlı bir villa tercih eden ailenin, aylık 13 bin euro (yaklaşık 60 bin lira) kira ödeyeceği iddia edildi.  Çift yakın çevresine büyüyen aileleri için daha rahat edecekleri bir eve taşınmayı tercih ettiklerini söyledi. İlk kez annelik heyecanı yaşayan Gülşen'i, doğum yaptığı hastanede dostları yalnız bırakmamıştı. Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Funda Arar ve Demet Şener’in ziyaretiyle mutlu olan şarkıcı ve bebeğine birçok hediye verilmişti.

-TARKAN
Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek’le Kemerburgaz’da satın aldığı daireye yerleşti. Milliyet'in haberine göre; Megastar'ın Köln’deki düğünden önce satın aldığı dairenin mobilyaları ise Pınar Dilek seçti. Tarabya’daki villasının yanı sıra Riva’da çiftliği olduğu bilinen Megastar, Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı.

-AYŞE ÖZYILMAZEL: NİŞANTAŞI
-KENAN İMİZALIOĞLU - SİNEM KOBAL: EMİRGAN
-EBRU CÜNDÜBEYOĞLU: KURTKÖY
-BURCU ESMERSOY: EMİRGAN
-AYŞEGÜL ALDİNÇ: CİHANGİR
-EZGİ MOLA: NİŞANTAŞI
-BEGÜM BİRGÖREN: BEBEK
-BERNA LAÇİN: KANDİLLİ
-ŞENAY GÜRLER: KANLICA
-AYÇA VARLIER: GÖKSU
-AJDA PEKKAN: ARNAVUTKÖY
-AYŞE TOLGA: ÇEKMEKÖY
-CANER ERKİN: EMİRGAN
-DİLEK HANİF: RUMELİHİSARI
-HALE SOYGAZİ: AYASPAŞA
-MELİSA ASLI PAMUK: ETİLER
-ZERRİN TEKİNDOR: ULUS
-NEBAHAT ÇEHRE: ETİLER
-ŞEYDA COŞKUN: KURUÇEŞME
-ZUHAL OLCAY :ALTUNİZADE

-ARDA TURAN
İspanya’nın Barcelona takımında oynayan Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri’nde bir villa satın aldı. Daha önce aynı sitede oturan Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Mahsun Kırmızıgül ve Beyazıt Öztürk evlerini satışa çıkarmıştı. Sitedeki evlerin ortalama fiyatı 5.5 milyon dolar (15 milyon 500 bin TL)

-JENNIFER LOPEZ'E KOMŞU OLDULAR
Los Angeles’taki evlerinden taşınma kararı alan Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in oturduğu Beverly Hills’ten yeni ev aldı.

NTV

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181