İncek Life'ta Razaman şenlikleri başladı!
Ramazan şenliklerinde 7'den 77'ye herkese yönelik etkinlikler yer alıyor. İncek Park'ta kurulan Ramazan evlerinde çocuklar Karagöz Hacivat, kukla, illüzyon ve film gösterileri ile Ramazan akşamlarının keyfini çıkarıyor.

Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor. İncek Life'a kurulan Ramazan evlerinde iftar sonrası çocuklara Karagöz&Hacivat, Aşuk ile Maşuk ve ilizyonist gösterileri sunuluyor. Açık havada film gösterimleriyle de kahkahası bol, eğlenceli dakikalar geçiriyorlar. İncek Life'ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Gece boyunca fasıl ekibinin müzikleri İncek Life sakinlerine unutulmaz Ramazan geceleri yaşatıyor.

İftarın hemen ardından başlayan şenliklerde kültürel değerlerimizi yaşatan eğlencelerin yanı sıra çocukluğumuzun geleneksel lezzetleri de ikram ediliyor. Hem çocukların hem de çocukluğunu hatırlamak isteyen herkesin sevdiği rengârenk macunlar ve şerbetler, İncek Life'ta Ramazan akşamlarına neşe ve lezzet katıyor.

Anayurt Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181