Jennifer Aniston'un saray yavrusu evi!
Jennifer Aniston'ın bir zamanlar içinde yaşadığı olağanüstü evi için gerçek bir saray demek yanlış olmaz. Aniston, mimar Harold Levitt'in Beverly Hills'te bulunan bu muhteşem evini, ünlü tasarımcı Stephen Shadley ile birlikte döşemiş.

Tasarımcı Shedley, Aniston'ın geniş alanlar sevdiğini bildiği için dış alanı olabildiğince geniş tutulmuş.



Aniston, aynı zamanda büyük kapılara da hayran. Shedley ile evin konsepti 'Zen' ve 'Bali' olarak belirlemişler ve evin içindeki hemen her eşyanın bu ruhu yansıtmasını istemişler. Aniston'ın bu ev için satın aldığı ilk şey de The Murano marka beyaz avize olmuş.



Oyun odasının ortasında yer alan bilardo masası göze çarpıyor. Burada aynı zamanda Beverly Hills manzarasına bakıp rüyalara dalmak da mümkün... Aniston, bu odayı özellikle davetler için çok kullanmış. Oda hem içerde hem dışarda pek çok misafiri ağırlayabilecek kapasiteye sahip.

Jennifer Aniston, 2006 yılında 13,5 milyon dolara (yaklaşık 40 milyon TL) satın aldığı bu evde 2011'e kadar oturdu. Ünlü oyuncu, her bir köşesini incelikle elden geçirdiği muhteşem malikaneyi daha sonra milyoner Bill Gross'a sattı.  

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181