Karaşimşek Toya Next'in reklam yüzü oldu!
TOYA Gayrimenkul İstanbul Basın Ekspres Yolu'ndaki yeni projesi Toya Next'i satışa sundu. Toplam 300 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projenin tanıtım yüzü ise efsanevi Kara Şimşek dizisinin kahramanı KITT oldu.

19 dönüm arsa üzerinde üç blok ve ticari ünitelerden oluşan projede, 488 konut ve 7 bin 500 metrekarelik ticari alan yer alıyor. Toya Gayrimenkul İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Aksöyek, fiyatların ilk 50 daire için lansmana özel 298 bin TL'den başladığını belirterek bugüne kadar bin 200 talep aldıklarını belirtti. Fiyatların teslim zamanı yüzde 40 artacağını söyleyen Aksöyek "Peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanacak olan Toya Next'te metrekare fiyatı 4 bin 250 TL'den başlıyor" dedi.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181