Kuzu Effect'te kadınlar günü daveti!
İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi. Kuzu Grup'un şehrin "Etkileyici Yanı" sloganıyla hayata geçirmeye başladığı Kuzu Effect projesi, devam ediyor. Kuzu Effect projesinde, rezidans, ofis, loft ve açık çarşı fonksiyonlarını tek bir konseptte bir araya getiriyor. Kuzu Grup geçtiğimiz günlerde proje alanında 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği düzenledi.

Organizasyonun ev sahipliğini Kuzu Grup adına, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu'nun eşi Arzu Kuzu üstlendi. Bireysel İlişki ve Aile Koçu Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, Diyetisyen Elvan Odabaşı, Modacı Raşit Bağzıbağlı ve hazırladığı mini defilesiyle katıldığı davette, önemli bilgiler edinen katılımcılar keyifli bir gün geçirdi. Konuşmaların ardından kokteyle geçilirken, davetlilere ikramlar sunuldu. Davetliler, çıkışta ise hoş bir sürprizle karşılaştı. Profesyonel Pan domim sanatçısının konuklara renk renk orkide hediye etmesi ve katılımları nedeniyle teşekkür etmesi, davetlileri sevindirdi.

Milliyet Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181