Louis Tomlinson'un muhteşem evi
Geçtiğimiz haftalarda baba olan ve bebeğinin fotoğrafını hayranlarıyla paylaşan One Direction elemanlarından Louis Tomlinson, bebeğinin ve bebeğin annesinin oturabilmesi için Los Angeles'ta muhteşem bir ev kiraladı.

ABD'li ünlü NLP uzmanı Paul McKenna'ya ait olan muhteşem evin değeri tam 15 milyon sterlin (yaklaşık 64 milyon TL)... Tomlinson, bu ev için her ay 35 bin sterlin (yaklaşık 150 bin TL) ödeyecek. Tomlinson, Briana'nın ailesine yakın olabilmesi için Kaliforniya, Calabalasas'ta da daha mütevazi bir ev daha tutmuş.

Tomlinson, oğlu Freddie Reign'i büyütmek için oğlunun annesi Briana Jungwirth'ün yaşayacağı bu eve sık sık gidip geleceğini söylüyor. Ünlü şarkıcı, bu evin lüks olmasını ve yüksek güvenlikli bir alanda olmasını şart koşmuş.

Bu muhteşem evin eski kiracıları arasında Keith Richards ve Richard Gere gibi isimler de bulunuyor.  

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181