Michael Jackson'ın malikanesi 9,5 milyon dolara satılacak!
Popun kralı Michael Jackson'ın Las Vegas'ta bulunan görkemli malikanesi satışa çıktı. Dünyaca ünlü müzisyen, 2007 yılından öldüğü 2009 yılına kadar çocuklarıyla birlikte basından kaçmak için burayı kiralamıştı..

'Thriller Villa' adıyla da bilinen malikane, yaklaşık 7 dönümlük bir arazi üzerine kurulu, 2300 metrekarelik yaşam alanıyla göz kamaştıran bir büyüklüğe sahip. Jackson'ın ölümünün ardından ev sahibi, son kiracısının dekore ettiği haliyle duran malikaneyi bir çeşit müze/türbe olmasını istediği için özellikle hiç bozmamış.



7 yatak odası, 12 banyosu bulunan malikane bir kale biçiminde inşa edilmiş. Evin bodrum katında gizlenmiş bir sanat galerisi ve Ortaçağ dönemi mimarisine göre tasarlanmış bir kilise bile mevcut. Bu malikane, aslında 50'lerde tiyatro sahibi Horst Schmidt tarafından Meksika'da inşa edilmiş ve orijinalliği hiç bozulmadan, tuğla tuğla Nevada'ya taşınmış.



Malikaneye ulaşım için gizli bir geçit de mevcut. Bu sayede Michael, paparazzilere yakalanmadan bu gizli geçit sayesinde evden çıkabiliyordu.

A Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181