Nef Novu'da öğrencilere yemek eğitimi!
Öğrencilerin daha sağlıklı beslenmesi için özel yurtlarda dünyada eşi olmayan bir uygulama hizmete sokuldu. Ünlü gurme ve aşçılar öğrencilere yurtlarda pişirebilecekleri pratik ve sağlıklı yemek tarifleri öğretecek. Bu yıl Novu markasıyla ilk öğrenci yurdunu İstanbul'da hizmete sokan Nef uygulamanın öncüsü oldu. 800'e yakın öğrencinin barındığı Novu'da ilk dersi ünlü gurme Arda Türkmen verecek. Ayrıca Türkiye'nin büyük futbol takımlarında oynayan oyuncular da öğrencilerle zaman zaman playstation maçları yapacak. Barınmadan çok öğrenciler için sosyal yaşam alanı kurmayı hedeflediklerini belirten Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit "15 Temmuz'dan sonra gençlerin beyinlerinin nasıl yıkandığını gördük. Öğrencilerin hiçbir örgüte kapılmaması için onlara hobi edindirmeye çalışacağız" dedi. Müzik ve fotoğraf stüdyosu ile sinema ve amfi tiyatro salonlarının bulunduğu yurtlar önümüzdeki yıldan itibaren Anadolu'daki kentlerde de inşa edilecek.

DÜNYADA 3'ÜNCÜ MARKA HEDEFİ
Yurtdışında eğitim gören öğrenciler için de çalışma başlatacaklarını belirten Yiğit "Avrupa ve ABD'deki yurtların koşulları çok yetersiz. Banyolar ortak. Temizlik hizmeti yok. Yurtdışına da açılacağız. Bu sektörde sadece ABD ve İngiltere'de zincir markalar oluşturmuş. Üçüncüsü Türkiye olacak. Modern yaşamı Türk misafirperverliğiyle birleştireceğiz" diye konuştu. 4 kişilik oda fiyatlarının yıllık 900 TL olduğu yurtlarda internet, sıcak su ve oda temizliğinin yanı sıra öğrencilere eğitim gördükleri üniversiteye kadar servis hizmeti de sağlanıyor.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181