Özgü Namal Muğla Köyceğiz'de yaptırdığı çiftlik evine yerleşti!
Oğlu Nefes’i dünyaya getirdikten sonra ekranlara bir süre ara veren Özgü Namal, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaptırdığı çiftlik evine taşındı. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, doğuma kadar bebeğin cinsiyetini öğrenmeyeceğini söyledi.

400 BİN TL'YE ALDI
Reklamcı eşi Serdar Oral’dan 4,5 aylık hamile olan Özgü Namal, bir yıl önce 400 bin TL’ye aldığı 10 dönüm araziye çiftlik evi yaptırmıştı. Namal, 1.5 yaşındaki oğlu Nefes’i köyde doğal bir ortamda büyütmek ve hamilelik sürecini burada değerlendirmek için bu kararı aldı. 

37 yaşındaki Namal,  ilk çocuğunu evinde hipnoz yöntemiyle doğurmuştu. Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif karakteri ile hafızalara kazınan oyuncunun ikinci bebeğini de aynı şekilde dünyaya getirecek.

NTV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181