Robin Williams'ın Napa'daki evi satıldı!
Williams'ın ölümünden üç ay önce satışa çıkardığı evi artık Fransız bir ailenin oldu. Evin yeni sahipleri Bordeux'lu Alfred ve Melanie Tesseron, bu görkemli yapı için 18.1 milyon dolar ödedi.

Robin Williams, bu evle uğraşmak istemediği için satışa çıkardığını söylemişti. Aktör "Hayatımı küçültmeye çalışıyorum. Ödenecek faturalarım da var. Alacağım parayla boşanma masraflarını ödeyeceğim. Biliyorsunuz, boşanmanın da bir bedeli var" diye konuşmuştu.

 

Robin Williams, bu yapıyı ilk olarak 2012 yılında 35 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak bir süre sonra fiyatını 29.9 milyon dolara düşürmek zorunda kaldı.

Beş yatak odası, altı banyosu, özel bir kütüphanesi ve şarap mahzeni bulunan ev 2000'lerin başında Williams için inşa edilmişti.

CNN Türk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181