Şehrin Yıldızları izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor!
Yapımcılığını EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan'ın yaptığı "Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri" organizasyonu yeni yayın döneminde televizyon programı olarak konut alıcıları ile buluşmaya devam ediyor.

Her hafta Perşembe ve Cuma günü saat 20:00'de Line Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşan Şehrin Yıldızları, inşaat sektörünün ödüllü projelerini detaylı olarak ele alıyor. Birbirinden başarılı projelerin ekranlara taşındığı programda aynı zamanda  ödüllü projelerin sahipleri de Utku Çalışkan'ın sorularını yanıtlayarak projeler hakkında önemli bilgiler paylaşma fırsatı buluyor.

Toplam 8 bölüm olarak ekranlara gelecek olan Şehrin Yıldızları, özellikle konut alıcıları ve yatırımcılar içinde referans olabilecek bir format ile sektörün ödüllü projelerini öne çıkarmayı amaçlıyor.

İlk bölümünde Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan'ın konuk olduğu programda, ikinci bölümde Btg İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Göral, üçüncü bölümde Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur ve dördüncü bölümde Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış yer alıyor.

Şehrin Yıldızları-Taşyakan İnşaat / 1.Bölüm izlemek için tıklayınız

Şehrin Yıldızları-Btg İnşaat / 2.Bölüm izlemek için tıklayınız

Şehrin Yıldızları-Ergünkent İnşaat / 3.Bölüm izlemek için tıklayınız

Şehrin Yıldızları-Atış Yapı / 4.Bölüm izlemek için tıklayınız


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181