Serenay Sarıkaya Los Angeles'ta 2 milyon TL'ye daire satın aldı!
Türkiye'den bazı gayrimenkul yatırımları olan Serenay Sarıkaya'nın son olarak yurt dışında da bir ev alarak yatırımlarına devam ettiği öne sürüldü.

26 yaşındaki Sarıkaya'nın Los Angeles'ta satın aldığı daireye 2 milyon TL ödediği iddia edildi. Meslektaşı Kerem Bürsin ile birlikteliği devam eden Sarıkaya'nın Los Angeles’ta aldığı ev iki oda bir salon büyüklüğünde.

Sarıkaya geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ise sevgilisi Bürsin'den şu sözlerle bahsetmişti: "Her ilişki kişiyi değiştirir, ben de Kerem’le değişmişimdir. Öncelikle bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi." "Bunun için ona teşekkür ederim. Önceliklerimin farkına varmama sebep oldu, telaşımı ve paniğimi azalttı."

NTV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181