Suzan Sabancı Dinçer New York'tan 45 milyon dolara ev aldı!
2015'in ilk yarısında 1 milyar 512 milyon lira konsolide net kar açıklayan Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer'in bu kez de New York'ta 'ev'lendiğini öğrendim!


Hatırlarsanız geçen hafta; Suzan Hanım ile Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı olan eşi Haluk Bey'in Bodrum Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental'dan 18 milyon liraya villa alıp Türkiye'nin en elit ailelerine komşu olduklarını yazmıştım.


New York'ta yaşayan bir arkadaşım arayıp Suzan Hanım'ın New York'ta da dillere destan bir ev aldığını söyledi.

Suzan Sabancı Dinçer'in yeni evi, New York'un tam göbeğinde ve en pahalı yerlerinden biri olan 57'inci caddede, Madison Avenue ile Park Avenue arasındaymış. 

Dekorasyona başlamış  
Suzan Hanım, şehrin en gözde gökdelenlerinden biri olan binanın 67'nci katının tamamını satın almış ve tahmin edebileceğiniz gibi bir servet ödemiş. New York'taki yeni evi için tam tamına 45 milyon dolar (bugünkü kurla 126 milyon lira) vermiş. Evi ailesiyle ile oturmak için satın alan Suzan Hanım, dekorasyon işlerine başlamış bile. Umarım iyi günlerde otururlar...  

Sabah/Bülent Cankurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181