Tarihi mağarayı eve dönüştürdü!
Avusturalya’da şirket sahibi Angelo Mastropietro’nun hayatı MS teşhisi konmasıyla tamamen değişti ve onu önceliklerini yeniden gözden geçirmeye zorladı.Modern hayatın baskısından dolayı herkes en az bir kere başını alıp kaçmanın hayalini kurmuştur. Angelo Mastropietro da onlardan biri... MS teşhisi konulduktan sonra ise hayatının değiştirmenin vakti geldiğini anladı.Worcestershire’da bir mağara satın alan Mastropietro 70-80 ton taşı kırmak ve evini inşa etmek için yaklaşık 1000 saat harcadı.






'Gerçek mağara adamı' Angelo Mastropietro bu hayalini gerçekleştirdi ve 250 milyon yaşındaki mağarayı lüks bir eve dönüştürmeyi başardı.160.000 sterlin (700 bin TL) harcadıktan ve 1000 saat çalıştıktan sonra 38 yaşındaki bu adam köşesine oturdu ve konforun tadını çıkardı.Angelo Mastropietro: “MS hastalığımı sağlığım ve yaşam biçimim tarafından tetikleniyordu ve bu ihtiyacım olan harekete geçiş sebebiydi. Mutlu ve sağlıklı olduğum yerde olmak istedim” diyor.  

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181