Ünlü futbolcu Ümit Karan Seracity’den ev aldı!
Ünlü Futbolcu Ümit Karan, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Müteahhit Firma Sahibi Ali Kotancı ve Basın Mensupları ile birlikte Seracity inşaatını gezdi, örnek daireyi inceledi. Örnek Daireyi çok beğenen 39 yaşındaki Futbolcu Ümit Karan aslen Adanalı olduğunu, Mersin'de yaşadığını daireyi Müteahhit Firma sahibi Ali Kotancı'nın Anamur'u yaşanılacak bir yer olarak tavsiye etmesi sonucu annesi için aldığını ifade etti.

BİR AYAĞIM ANAMUR'DA OLACAK

Ümit Karan örnek dairede basın mensupları ile yaptığı sohbette, gece hayatı arayanlar için değil belki ama kafa dinlemek isteyenler için, huzur arayanlar için, deniziyle doğasıyla Anamur muhteşem bir yer, biraz önce denize de girdim, çok güzel, daireyi aldıktan sonra artık bir ayağımız Anamur'da olacak dedi. Ünlü Futbolcu Ümit Karan kendisi ile yakınen ilgilenen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye de teşekkür etti. Karan Seracity'den bir adet de dükkan alarak işyeri açmayı planladığını belirtti. Ünlü Futbolcu Ümit Karan'ın Seracity'den ve Anamur'dan ev almasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Başkan Mehmet Türe Ümit Karan'ı Anamur'da görmek, sokaklarda dolaştığını görmek, denize girdiğini görmek çok güzel dedi. Başkan Türe Seracity projesinin Alanya-Mersin arasındaki en büyük Avm-Konut projesi olduğunu belirterek 93 işyeri, 3 sinema ve 112 konut ile bu projenin Anamur'a değer katacağını belirtti. Başkan Mehmet Türe 'proje biraz gecikti, bundan ben de rahatsızım ama Seracity Müteahhit Firma sahibi Ali bey de bahsetti 2017 Nisan ayında proje tamamlanmış olacak' dedi. Arsanın geçmişinden bahseden Başkan Türe önceki dönemlerde ve kendisinin ilk döneminde arsanın değerlendirilmek istendiğini ancak başarılı olunamadığını, şuan ise Anamur'a kazanç sağlayacak projenin hayata geçirildiğini kaydetti. Bu proje ile Belediyenin kasasına 9 milyon TL kazanç gireceğini belirten Başkan Mehmet Türe 'böyle yatırımlar için daha önce de belirttiğim gibi arsayı bedava bile vermeye razıyım diyen bir belediye başkanıyım, böyle bir bakış açımk var, Anamurlular'a hayırlı olsun, bu projede toplam 350-400 kişi çalışacak, istihdam sağlanacak' dedi.

HALI SAHA MAÇI VE ANAMUR MUZU ESPRİ KONUSU OLDU

Başkan Türe örnek daire gezisinin ardından Seracity Şantiye Yönetim Ofisinde Basın mensupları ile birlikte içilen çay esnasında Ümit Karan'ı Anamur'da daha çok göreceğiz, birlikte denize gireceğiz, birlikte maç yapacağız dedi. Ümit Karan ise zaten gelir gelmez Halı Saha maçı teklifi aldım diye karşılık verdi. Basın mensuplarının Anamur Muzu'nun tadına baktınız mı sorusuna ise Karan bu sorunun geleceğini biliyordum diyerek yanıt verdi.

Müteahhit firma sahibi Ali Kotancı basın Mensuplarının sorusu üzerine Seracity'nin 2017 Nisan ayında bitirileceğini belirtti. Çalışmaların hızlandırılarak sürdüğünü belirten Ali Kotancı yerel ve ulusal TV'lerde de reklam ve tanıtım çalışmalarına başladıklarını, tanıtımlar sonrası satışlarda artış olduğunu, 200'e yakın müşterinin kendileri ile irtibat kurduğunu ifade etti. 20 adet dairenin tanıtım çalışmaları sonrası satıldığını belirten Kotancı toplu alım yapmak isteyen müşterilerin de olduğunu kaydetti. Ali Kotancı Futbolcu Ümit Karan'ın 7.kat 24 nolu şehir cepheli daireyi aldığını kaydetti. Kotancı Ümit Karan'a kompleks maketi üzerinden satın almak istediği işyerinin yerini de gösterdi. Satın almak istediği dükkanın Migros'un üst tarafında ve sinemaların alt kısmında bulunacağını belirtti. Karan ise pazarlık kızışacak, anlaşabilirsek işyerini almak ve dükkanı açmak istiyorum dedi. Ali Kotancı Basın mensuplarının Anamur ile ilgili sorusuna ise 'Ben de ailemle kalıcı olarak Anamur'a yerleşeceğim' diyerek cevap verdi.

Çukurova Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181