Ünlü kadınların güzel evleri!


Arzu Sabancı ve şık evi!
Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

Sabancı dekorasyona çok meraklı, bir yeri dekore edecekse çıkış noktası mutlaka birkaç sanat eseri oluyor. “Bir eve girdiğimde mobilyadan çok evdeki sanat eserleri dikkatimi çeker” diyor.

Sanata meraklı olduğunu söyleyen Sabancı, "Eşim Ömer’le beraber modern Türk ressamları koleksiyonumuz var. Önceleri eski Türk ressamlarının eserlerini topluyorduk, şimdiyse çağdaş Türk sanatçılarının eserlerinden oluşan bir koleksiyonumuz oluştu" dedi.

"Kıyafet satın alabilirsiniz ama stil asla" diyen Arzu Sabancı yaşadığı her şeyin stili konusunda kendisine ilham verdiğini belirtti.
 


Bestemsu Özdemir'in ahşap panjurlu keyifli evi!
En son "Kara Para Aşk" dizisinde, kendisini kaçıran Metin karakteriyle tutkulu bir aşk yaşayan Nilüfer olarak karşımıza çıkan Bestemsu Özdemir, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı.



Kate Moss iç mimar oldu!
Dünyaca ünlü model Kate Moss'un iç mimarisini kendisinin üstlendiği evi görüntülendi... 41 yaşındaki ünlü modelin beş yatak odalı lüks evi, göllere yakın olarak inşa edildi.

Geçen yıl 55 milyon Sterlin'le Forbes'in dünyanın en zengin listesine katılan Kate Moss'un lüks evi şimdiden dünya gündemine oturdu.

Milliyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181