Ünlülerin yatırım tercihi; Balat!
Türkiye'yi çok seven ödüllü oyuncu Wilma Elles, gayrimenkul'de tercihini bir kez daha Balat'tan yana kullandı. Daha önce de aynı semtten daire satın alan oyuncu, bu kez müstakil bir bina sahibi oldu.

ÜNLÜLER 'BALAT' DİYOR
Fulya'da da bir dairesi bulunan Elles, emlak zengini ünlüler arasına girmeye aday. Wilma Elles gibi yatırımını tarihi semt Balat'ta değerlendiren ünlü isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Dağhan Külegeç ve Athena Gökhan yer alıyor.

BALAT'TA YAŞIYOR
Birçok ünlü isim tarihi semtten yatırım için ev alırken Hazal Kaya ise yaşamını Balat'ta sürdürüyor. Annesiyle birlikte tarihi bir evde oturan Kaya, “İlk taşındığımızda bir kültür şoku yaşadım. Fakat şimdi başka bir yerde nasıl yaşanır bilmiyorum” açıklaması yapmıştı. 

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer gün 7 yıl önce

Balat ayvansarayda 4 katlı tarihi eski evim var almak ıstersenız 0535 745 00 14 nolu numaradan ulasabılırsınız

banner182

banner181