Youtube'un genç milyoneri lüks bir malikane satın aldı!
Henüz 18 yaşındayken büyük bir servete sahip olan Jordan Maron ya da YouTube adıyla CaptainSparklez, bu işe başladığında yüklü bir servet kazanacağını bilmiyordu.

MİNECRAFT SAYESİNDE MİLYONER OLDU
Kısa zamanda milyonlar tarafından izlenen Maron, Minecraft parodileri sayesinde genç bir milyoner olmayı başardı. 23 yaşında olan Jordan Maron, parasını iyi bir şey için yatırmaya karar verdi ve Hollywood’un en popüler mekanları arasında gösterilen bir yerden mükemmel bir malikane satın aldı.

MALİKANE 4,5 MİLYON DOLAR
Los Angeles’in Sunset Strip isimli bölümüne bakan bir tepede yer alan malikanenin fiyatı 4.5 milyon dolar. Yaklaşık 400 metrekare büyüklüğünde olan evin, Minecraft’ın yaratıcısı Markus Persson’un evinin çok yakınında bulunuyor.

Önden bakıldığında tek katlı bir yapı olarak görünen malikanenin, arka cephesine baktığımızda ise karşımıza 3 katlı bir ev çıkıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181