Emlak ve konut yatırımlarının analizi 23 Mart'ta!
Emlak ve konut sektörünün profesyonel isimleri 23 Mart'ta düzenlenecek EmlakSayfasi.com.tr buluşmalarında biraraya gelmeye hazırlanıyor. Bursa'da faaliyet gösteren franchising emlak ofislerinin temsilcilerinin katılacağı toplantıda Bursa'daki emlak ve konut yatırımlarının geldiği son durum ve yatırımcıların tercihleri masaya yatırılacak.

Moderatörlüğünü Utku Çalışkan'ın yapacağı sektörel buluşmaya Realty World, Remax, Coldwell Banker, Turyap ve BEMO gibi sektörün önde gelen markalarının üst düzey yöneticileri katılacak. Ekonominin temel taşları arasında gösterilen emlak sektörünün 2016 yılı içindeki durumunun da ele alınacağı toplantıda yatırımcıların Bursa'ya bakışı ve Bursa'daki emlak fiyatlarının geleceği de katılımcılar tarafından değerlendirilecek.

İlk olarak Şubat ayı içerisinde gerçekleşen ve büyük bir ilgi gören EmlakSayfasi.com.tr Buluşmaları'nın ikincisi olacak "Bursa'da yatırımların analizi" toplantısının sonuçları ve değerlendirmeleri de ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181