Hacıoğlu"Körfez Geçiş Köprüsü bölgenin kaderini değiştirdi"
Dört büyük şehrin emlak odası başkanlarının katıldığı emlak zirvesinde sektörün geleceği ve yeni ulaşım yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Özellikle İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve Otoyol projesinin bölgesel etkilerinin masaya yatırıldığı toplantıda birbirinden önemli sonuçlar elde edildi. Toplantıda konuşan Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, körfez geçiş köprüsünün Kocaeli için hem olumlu hem de olumsuz yanları olduğunu söyledi.

Ayrıca yeni imar alanlarının olmaması nedeniyle Kocaeli genelinde yaşanan arsa sıkıntısının devam ettiğini söyleyen Alpay Hacıoğlu, otoyol projesi ile beraber bu sıkıntının yeni bir boyut kazandığını ve kısıtlı olan arsa stoğunun fiyatları yükselttiğini söyledi. Hacıoğlu, "Körfez Geçiş Köprüsü bölge için çok önemli bir proje. Birçok artısı olan bu büyük proje körfezin gerdanlığı olacak. Ancak karayolu ile körfezi geçen vatandaşlarımız artık köprü ile ulaşımı tercih edecek ve bu doğrultu da Kocaeli içinden geçmeyecek. Bizleri düşündüren tek nokta bu. Bunun dışında her yönüyle dünyaya örnek olacak bir projeye sahip olacağımız için mutluyuz" dedi.

Tuğba Gülten/EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181