Kürşat Tuncel proje satışlarındaki hataları anlattı!
Emlak ve konut sektörünün prestijli markası EmlakSayfasi.com.tr tarafından organize edilen "EmlakSayfasi.com.tr Buluşmaları" etkinliği Divan Bursa'da yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Bursa inşaat sektörünün önde gelen markalarının katıldığı toplantıda proje satış ve pazarlamasında yapılan hatalar masaya yatırıldı. Proje satış ve pazarlaması konusunda Türkiye'nin en önemli danışmanları arasında yer alan Kürşat Tuncel'in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda gayrimenkul sektöründeki satış yöntemleri ele alındı.

KÜRŞAT TUNCEL,"HEDEF KİTLE BAZLI PAZARLAMA OLMAZSA OLMAZ"
Emlak ve gayrimenkul sektöründe sıklıkla yapılan pazarlama hataları hakkında bilgiler veren Kürşat Tuncel, satış ve pazarlama yöntemlerinin değişime uğradığını ve şartların gittikçe zorlaştığını söyledi. Tuncel,"Satış ve pazarlama alanında ciddi değişimler yaşanıyor. Özellikle tüketici kitlesindeki değişim ve gençleşmeye bağlı olarak birtakım önlemler alınıyor. Dijital mecraların bu denli büyümesi ve güçlenmesi de bunun bir örneğidir. Reklam bütçesi yaparken klasik yöntemlerden ziyade hedef kitle bazlı çalışmalar yapılmalıdır" dedi.

UTKU ÇALIŞKAN, "PROJE SATIŞLARINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI"
Etkinliğin ev sahipliğini yapan EmlakSayfasi.com.tr adına açılış konuşmasını yapan Utku Çalışkan, düzenli olarak gerçekleştirdikleri buluşmalar kapsamında sektördeki gelişmeleri sektör temsilcilerine ulaştırdıklarını söyledi. Proje satış ve pazarlamasının önemine değinen Çalışkan,"Konut üreticilerinin gelecekteki pozisyonu belirleyecek olan şuanda ne yaptığı ve ne yapmadığıdır. Satış ve pazarlama gibi iki önemli kavrama yeteri kadar değer vermeyen firmaları bekleyen tehlikeler her geçen gün artmaktadır. Önümüzdeki birkaç sene içerisinde büyük bir rekabet yaşanması beklenen gayrimenkul sektöründe önlemlerin şimdiden alınması gerekiyor" dedi. 



Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181