"Yatırımcılar istikrara bağlı karar alıyor"
EmlakSayfasi.com.tr tarafından düzenlenen Emlak Sayfası Buluşmalarının ikincisine katılan Realty World Elfi Gayrimenkul Başkanı Özkan Aydemir emlak sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bursa'daki emlak ve konut yatırımlarının analizinin yapıldığı toplantıya Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, Realty World Elfi Gayrimenkul Başkanı Özkan Aydemir, Remax Yön Kurucusu Göksel Birsen, Coldwell Banker Deniz Gayrimenkul Başkanı Meral Türkeş ve Uludağ Üniversitesi Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Doç.Dr. Elif Karakurt Tosun katıldı.

Bölgesel olarak ciddi bir artış gösteren arsa ve arazi fiyatları hakkında bilgi veren Realty World Elfi Gayrimenkul Başkanı Özkan Aydemir ise,yatırımcıların ekomik ve siyasi istikrar ortamında yatırımlarını arttırdığını, artan yatırım oranlarının da emlak sektörü için yeni fırsat olduğunu söyledi. Yatırımcılar gelişmekte olan bölgeleri tercih ettiğini belirten Aydemir, özellikle Bursa, Balıkesir ve Çanakkale'nin yatırımcıların öncelikli olarak tercih ettiği bölgeler arasında geldiğini söyledi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181